Третмани

Регулирање на нивото на  гликозата во крвта

Детоксикација на организмот

Отстранување спазам на мускулите

Опуштање на вклештените нервни завршетоци долж ‘рбетниот столб

Воспоставување на подобра физиолошка подвижност на пршлените

Подобрување кај сите болести на ‘рбетниот столб

Подобрување на лимфниот систем (лимфна денажа)

Намалување на холестеролот во крвта

Регулирање на крвниот притисок

Подобрување на составот на крвта

Спречување на главоболка и мигрена

Подобрување на работата на простатата

Забрзување или забавување на метаболизмот

Подобрување и стимулација на имунитетот

Корекција на држење на телото во периодот на адолесценција

Отстранување на  напнатоста и уморот

Корекција на телесна тежина (природно слабеење)

Регулирање на алергиски реакции

tretman - krevet